En SERVEIS BADEA, somos líderes en ofrecer servicios integrales de vaciado de pisos en Premià de Mar 08172 y áreas cercanas.
Nuestros servicios de vaciado son completos e incluyen desmontaje y transporte de todo tipo de elementos que ya no necesitas. Desde muebles y electrodomésticos hasta escombros y residuos, nos ocupamos de todo. Ofrecemos vaciado de pisos, oficinas, locales comerciales, naves industriales, casas y chalés. Nos aseguramos de que cada espacio quede completamente libre de objetos innecesarios, listo para ser renovado, alquilado o vendido.
Respuesta rápida y eficiente: Si necesita un servicio urgente, disponemos de vaciado en 24 horas para situaciones críticas o de última hora.
Experiencia y confiabilidad: Como empresa referente en Premià de Mar 08172, contamos con años de experiencia y un equipo de profesionales capacitados para manejar desde un vaciado estándar hasta situaciones más complejas como propiedades afectadas por el síndrome de Diógenes.
Cuando hablamos de reciclaje, hablamos de preservar el medio ambiente, el entorno en el que vivimos. Es importante no pensar solamente en nosotros, sino en el mañana, en el futuro de las generaciones que vendrán. Si descuidamos el planeta y lo destruimos, ¿qué quedará para nuestros hijos? Hay que pensar en el futuro de la especie humana, en dejar un mundo mejor para que ellos puedan cuidarlo, conservarlo y sobre todo amarlo.
El reciclaje es una herramienta útil producto de la conciencia responsable, la cual nos proporciona una idea de cómo contribuir y aportar ese granito de arena a la construcción de un mundo mejor, de un mundo donde se respete el medio ambiente y se ayude a preservarlo.
Si aún no tienes la costumbre de reciclar, todavía estás a tiempo de empezar. Los que aún no reciclan se preguntan: ¿qué gano yo reciclando? No sólo tú, todo el planeta se beneficia de ello. A continuación enumeraré los principales beneficios del reciclaje.
Estos son algunos de los efectos beneficiosos que tiene el reciclaje:
Mercadillos semanales en los pueblos del Maresme
Dice una canción infantil típica catalana que, en función del día de la semana, la masovera compra una cosa u otra cuando va al mercado.
El mercat és el dilluns,
el dilluns en compra llums.
…
El mercat és el dimarts,
El dimarts en compra naps.
…
El mercat és el dimecres,
El dimecres compra nespres.
…
El mercat és el dijous,
El dijous en compra nous.
…
El mercat és el divendres,
El divendres faves tendres.
…
El mercat és el dissabte,
El dissabte tot s’ho gasta.
…
El mercat és el diumenge,
El diumenge tot s’ho menja.
….
En los pueblos del Maresme cada día de la semana hay mercado al aire libre. En uno o en otro, por lo que no hace falta ser tan estricto como indica la canción, y cada día podemos elegir nuestra compra entre una amplia variedad y calidad de productos.
Pequeño (*). Mediano (**). Grande (***)
Arenys de Munt
Plaza de la Iglesia. De 9 a 14 horas (*).
Núcleo urbano. De 9 a 14 horas (*).
Plaza del Poble. De 9 a 14 horas (*).
Calle Emilia Carles. De 9 a 14 horas (*).
El Masnou
Plaza España. De 8 a 14 horas (**).
Mataró
Plaza Gran. De 7 a 14 horas (***).
Núcleo urbano. De 8 a 14 horas (*).
Santa Susanna
Avenida del Mar. De 9 a 14 horas (***).
Plaza de la Vila. De 7 a 14 horas (*).
En BestMaresme disponemos de una gran oferta en las zonas más exclusivas del Maresme. Somos expertos en propiedades de lujo en poblaciones como Cabrils, Premia de Dalt, Vilassar de Dalt o Llavaneres. ¿Está buscando una casa de lujo para comprar o alquilar en la Costa de Barcelona? Visítanos o contacta con nosotros.
Pla de l’Avella. De 9 a 14 horas (**).
Canet de Mar
Eix comercial de la Riera del Pinar. De 9 a 14.30 horas (**).
Mataró
Plaza Gran. De 7 a 14 horas (***).
Montgat
Plaza Mallorquines. De 9 a 14 horas (*).
Pineda de Mar
Poblenou, avenida Hispanitat. De 9 a 14 horas (***).
Núcleo urbano. De 8 a 13 horas (**).
Malgrat de Mar
Plaza Catalunya y calles Joan Maragall y Verge de Montserrat. De 8 a 14 horas (***).
Mataró
Plaza Gran. De 7 a 14 horas (***).
Plaza de Cuba. De 7 a 14 horas (***).
Premià de Mar
Riera de Premià. De 8 a 14 horas (***).
Sant Iscle de Vallalta
Plaza Major. De 8.30 a 14 horas (*).
Plaza del Poble, núcleo histórico. De 9 a 14 horas (*).
Calles Aduana, Santiago Russinyol y Del Mont. De 8 a 14 horas (***).
Es importante hacer una revisión de nuestras acciones diarias para pensar en cómo podemos reducir nuestro impacto en el clima y mejorar nuestra gestión de los residuos en casa.
El Maresme ha estat terra de pas per a molts i residència estable de molts altres. Pel seu òptim climàtic i la seva immillorable situació geoestratègica, la costa entre Barcelona i Girona ha estat des de sempre una zona força poblada i que ha tingut un pes notable en l’esdevenir el llevant català.
Sovint la conformació d’aquesta comarca ha estat discutida perquè històricament la seva uniformitat geogràfica no s’ha correspost mai amb cap unitat geopolítica fins que la II República en definí els límits que, poc o molt, actualment té. Malgrat tot, els maresmencs han mantingut fins avui una identitat pròpia fruit de la seva històrica relació amb el medi. Aquesta relació ha donat incomptables històries, llegendes, dites i fets genuïnament maresmencs i que aglutinen els pobladors de la comarca i els doten d’una idiosincràsia pròpia malgrat que la seva forma allargassada i sobretot per la distància que hi ha de cap a cap (de Montgat a Tordera) sembli que ho puguin posar en qüestió.
El Maresme és un racó de món dual, mig terrestre mig marítim. És una estreta faixa de terra amb suaus muntanyes de granit que, quan es descompon formant el sauló, crea la terra sorrenca que des de segles treballen i gaudeixen els seus habitants. La història del Maresme ve de lluny i és per això que cada roc, cada pi, cada alzina, cada rial, cada turó…amb la cadència de l´anar i venir de les ones fan ressò d’històries, llegendes, rondalles i cançons d’aquestes terres acarades al mar i daurades de l’astre rei.
Els primers pobladors humans del Paleolític i del Neolític han deixat nombrosos testimonis de la seva ocupació a la comarca. Són força evidents en molts indrets les construccions megalítiques com els menhirs de la Pedra Llarga de Dosrius o els dolmens com el de Castellruf de Tiana o el de la Roca d’En Toni de Vilassar de Dalt o l’enigmàtica Taula de les bruixes d’Horsavinyà.
De l´edat dels metalls més concretament de l’horitzó del bronze final i de l’època del Ferro a casa nostra lluí amb especial força la cultura ibèrica. Els laietans que eren el poble ibèric que ocupà l’actual Maresme i que organitzà el territori des de la seca capital al oppidum d’Ilturo a Burriac (Cabrera de Mar).
L’arribada dels romans a la península ibèrica l’any 218 abans de Crist, en plena guerra amb els cartaginesos, dugué l’establiment d’alguns destacaments militars per ocupar un territori que tradicionalment havia estat molt vinculat al comerç fenopúnic. I poc més tard la Laietània esdevingué lloc d’establiment fix dels romans per establir punts comercials o bé per destinar-hi a les terres conquerides els vells legionaris ja jubilats. És així com es fundà la ciutat d’Iluro (Mataró) que juntament amb les veïnes Baetulo (Badalona) Blandae (Blanes) organitzaren tot el territori per mitjà de la centuriació en torn de la Via Augusta que unia Roma amb Gades (Cadis). La traça romana és ben palesa a la comarca sobretot en establiments industrials com la Cel·la vinària de Teià, o el forn de material ceràmic de la Fornaca a Vilassar de Dalt o bé en forma de complexos residencials com ara la Vila Romana de Torre Llauder de Mataró, la Vila de l´Horta Farrerons de Premià de Mar, en construccions d’ingenyeria tant notables com l’aqüeducte de Can Cua de Pineda de Mar, necròpolis com la de Vilassar de Mar o de nuclis urbans com la mateixa ciutat d’Iluro.
L’Edat Mitja causà un retrocés demogràfic i un moviment de la població a nous nuclis menys costaners i més arrecerats dels perills de la mar i suposà el naixement de les viles que avui coneixem com de Munt o de Dalt. Del pas dels musulmans entre el 711 i el 801 a la comarca hi ha pocs testimonis de fet només alguns topònims són fruit de l’herència islàmica. La conquesta de la comarca per part dels francs marcà per sempre més el futur del territori establint a la riera de Caldes d’Estrac el límit dels comtats i bisbats de Barcelona al sud i Girona al nord. Des d´aleshores ençà el territori romangué separat administrativament vinculant els pobles i les persones de l’alt Maresme a Girona i els del Baix Maresme a Barcelona.
La Riera de Caldes és des de la conquesta Carolíngia d´entorn de l´any 800, el punt de separació de la comarca. Allò que nasqué amb una voluntat administrativa política i eclesial en temps de la conquesta franca, durant l´Edat Mitjana fossilitzà separant els territoris del vescomtat de Cabrera a la zona de l´Alt Maresme de les zones de titularitat reial del casal de Barcelona al Baix Maresme. El Papa Alexandre III, l´any 1169 sigil·là aquesta separació que esdevindria històrica confirmant que els territoris al nord de la dita riera eren de la tutela del bisbe de Girona i, els situats al sud, eren sota l´observança pastoral del prelat barceloní.
Al baix Maresme petits senyors feudals es repartien el territori que poc a poc anaren passat sota el control de grans famílies burgeses barcelonines. A l´alt Maresme els territoris passaren a formar part del Vescomtat dels Cabrera que promogueren la població de la costa a l´entorn de Blanes i Calella.
Al segle XV, amb l’abolició de la servitud de la gleva la zona costanera es començà a repoblar i les torres de defensa començarem a proliferar com a resposta els agressions marítimes i a la futilitat de la defensa dels interessos camperols dels senyors feudals militars. També a la darreria d´aquesta centúria moltes localitats s´afranquiren del poder feudal i s’incorporaren al carreratge de Barcelona com és el cas de la vila de Mataró i el de les parròquies d’Argentona Cabrera, Vilassar i Premià posant fi al que durant aquells darrers compassos del de la quinzena centúria havia estat la Baronia del Maresme i que aglutinava els senyorius dels castells de Mata i de Vilassar-Burriac.
Entre els segles XVI i XVIII l’economia maresmenca prosperà notablement atès que els maresmencs esdevingueren els proveïdors de vi dels exèrcits imperials espanyols aleshores obstinats en la defensa dels seus interessos als països baixos i ocupats en tant llargues om estèrils guerres amb les francesos i els anglesos.
Al segle XVII i XVIII el Maresme exportava per via terrestre i marítima vi i aiguardent, així com puntes i randes, produccions de vidre i fins i tot rellotges. Amb el Decret de lliure comerç de Carles III, molts maresmenc s´entregaren a la carrera del comerç amb Amèrica, molts s´hi establiren i molts altres iniciaren unes importants sagues de mariners i pilots. Dels beneficis comercials aviat nasqué una incipient industria cotonera ja al segle XIX que es mantingué ben viva fins els anys setanta del segle XX.
La vitalitat industrial i comercial del Maresme i el seu notable creixement demogràfic va permetre d´una banda que es poblessin les zones costaneres i que molts pobles de frec a mar se segreguessin de les seves viles matrius de dalt o de munt com seria el cas de Montgat, Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar etc i de l´altra, l’arribada de la revolució de les comunicacions primer amb el ferrocarril que enllaçà primer Mataró amb Barcelona l’any 1848 i més tard uní la capital de la comarca amb Arenys de Mar i Tordera-Blanes. Anys a venir es construïren ports pesquers i esportius al llarg de tot el llevant de la comarca i des de 1969 el Maresme novament va ser un indret pioner ara era el torn de l’arribada de la primera autopista amb peatge de pagament.
Al camp l´arribada de l’electricitat propicià un canvi revolucionari que feu passà de les històriques extensions d’agricultura de secà on imperaven des de la negror dels temps la vinya, els cereals, l’olivera i els tarongers, amb alternança de grans zones ermes a un nou paradigma de regadiu que se serví de la irrigació per mitjà de vogits elèctrics. Amb l’arribada de l’aigua a tots els racons de la comarca, aviat el cultiu de la patata convertí la denominació d’origen Mataró Potatoes en el principal producte de l’horta maresmenca. L’organització de l’exploració de la varietat del tubercle Royal Kidney va causar de retruc l’articulació de la pagesia i els sindicats locals que fundaren la Federació Sindicats Agrícoles del Litoral (FSAL) per gestionar l´exportació i venda sobretot als mercats francesos, alemanys i anglesos. Aquest comerç internacional va permetre a la pagesia adquirir molts guanys i va modernitzar notablement el sector. Als anys 50 poc a poc la patata va anar essen substituïda per el cultiu primer del clavell, després de la rosa i més tard e tota mena de flor tallada i planta de viver fet que va convertit els camps en grans extensions d´hivernacles i va causar la fundació del sindicat Florimar que aglutinava els interessos dels floricultors.
Des d’inicis del segle XX es produí el fenomen de l’estiueig que anà variant de les segones residències de la burgesia Barcelonina a indrets com Caldes d’Estrac, Vilassar de Mar, Argentona o Canet de Mar entre d’altres a l’arribada dels grans complexos hotelers i zones de càmping a Calella, Pineda de mar, Palafolls, Santa Susanna o Malgrat.
Alexis Serrano. Director de l’Arxiu Comarcal del Maresme
El Síndrome de Diógenes es un trastorno que puede convertir cualquier hogar en un espacio lleno de desechos y objetos acumulados. En SERVEIS BADEA, tenemos una amplia experiencia en la limpieza y desinfección de propiedades afectadas por este síndrome. Nuestro equipo está capacitado para manejar estas situaciones con sensibilidad y eficacia, garantizando que tu propiedad vuelva a ser un lugar seguro y habitable.
Contacto: Llámenos o contáctenos a través de nuestra página web. Un miembro de nuestro equipo le asistirá para coordinar una visita gratuita a su propiedad.
Evaluación: Realizamos una evaluación completa de los contenidos de su piso o local. Esta evaluación determinará si el vaciado puede ser gratuito o si requiere un costo adicional mínimo.
Planificación: Organizamos todo el proceso desde el inicio hasta el final, asegurándonos de que sus necesidades específicas sean atendidas y que el resultado final sea satisfactorio.
Sabemos que vaciar un piso puede ser un proceso estresante. Por eso, nos esforzamos por hacerlo lo más fácil y conveniente posible. Una vez aceptado el presupuesto, programaremos el servicio para la fecha que mejor se ajuste a tu agenda, asegurando un proceso sin interrupciones.
Como líderes en el sector, garantizamos rapidez y seguridad en cada proyecto de vaciado de viviendas y locales. No importa la magnitud del desafío; nuestro equipo está capacitado para manejar desde el vaciado de pequeños apartamentos hasta grandes propiedades.
Si te encuentras en alguna de estas circunstancias, queremos conocer tu caso y ofrecerte la ayuda que necesitas.
Solicitar un presupuesto es gratuito y sin compromiso. Simplemente contáctanos y nuestro equipo responderá rápidamente para evaluar tus necesidades y proporcionarte un presupuesto instantáneo. No dejes que la tarea de vaciar un piso te abrume; déjalo en manos de los expertos de SERVEIS BADEA.
En SERVEIS BADEA, transformamos un proceso complicado en una experiencia simple y libre de estrés. ¡Estamos aquí para servirte y facilitar tu transición, sea cual sea tu situación!